Aktuella kurser & föreläsningar

TRE och Mindfulness 


TRE - Trauma, tension and stress releasing exercises - Skaka av dig stressen.

Med några enkla och effektiva rörelser startar vi kroppens eget avstressningssystem som kommer att hjälpa dig till skön avslappning och en bättre balans i tillvaron. De flesta av oss samlar, med tiden, på oss alldeles för mycket spänningar och stress, som sätter sig i kroppen, och orsakar besvär och sjukdom. TRE är en enkel men kraftfull metod för att låta kropp och knopp släppa på stressen och spänningarna. Vid regelbunden användning upplever de flesta ett ökat lugn i vardagen, bättre sömn och färre symptom på stress. Efter kursen kommer du att vara så trygg att du kan fortsätta att använda metoden hemma. 

Vi avslutar varje tillfälle med en skön mindfulnessmeditation. Under hösten kommer vi att fokusera på att öka välviljan och acceptansen för oss själva. 

Vi träffas 8 måndagar i rad, klockan 18.00-19.30. Kursen startar den 10/10 2022 eller när tillräckligt många deltagare är anmälda. Högs 6 deltagare.

Kostnad 1250:-

Inga förkunskaper eller material behövs. Men bekväma kläder är ett bra val för kvällen.


OBS! Gratis prova-på den 19/9 18.00-19.30. Kom och testa, om du är osäker, och anmäl dig sedan till kursen om du vill fortsätta.


Kursen arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och du anmäler dig via länken:

https://www.sv.se/avdelningar/sv-vast/kurser/tre-och-mindfulness-81795/För mer information kontakta Tina på telefon: 0739 499 455 eller mail: tina@inreresor.com

Eller Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst: 010 33 00 900


Varmt välkommen med din anmälan!

TinaMeditation och samtal för personlig utveckling


Genom vägledda meditationer och samtal, med olika teman varje träff, kommer du att lära känna dig själv på ett djupare plan. Du kommer att få bättre förståelse för dina tankar, känslor och reaktioner. Du får verktyg för att bearbeta, förändra och läka det som behövs.

Några av ämnena för träffarna kommer att vara barndomen, tidigare liv och acceptans. Vi kommer också att kunna anpassa ämnesvalet efter behov, eller önskemål, som finns i gruppen.


Vi träffas 6 ggr, varannan tisdag, 18.30-20.45.

Högst 6 deltagare.

Kursen startar när tillräckligt många är anmälda.

Kostnad 1000:-


Anmälan eller frågor till: kurs@inreresor.com

Varmt välkommen!

Tina