Samtal

Samtal

Ibland hamnar man i situationer i livet då det kan vara bra att få tala med någon som inte är inblandad i situationen. När man fått sätta ord på sina tankar för någon som lyssnar aktivt så kan saker och ting klarna på ett nästan magiskt sätt. Alla kan behöva någon att tala med ibland. Man behöver inte vänta tills man mår dåligt innan man bokar en tid. Man kanske står inför ett svårt val eller har hamnat i något där man har svårt att se någon utväg. Det kan också vara något man gått och grunnat på länge och vill komma till avslut med. Eller bara för att reda ut trassliga tankar och känslor.

Då kanske det räcker med ett eller två samtal för att få ordning på sina tankar. Om det är mer komplexa problem så kan det, så klart, ta längre tid. Och då tar vi kanske hjälp av någon eller några av mina andra metoder som du kan läsa mer om här: Behandlingar

Oavsett hur vi kommer att lägga upp fortsättningen så börjar vi alltid med ett samtal. Det är viktigt att du känner förtroende för mig så att vi kan tala om det som är både viktigt och svårt för dig. Det är också viktigt att vi kommer överens om hur lång tid vi har på oss och vad du vill uppnå. Och hur jag bäst kan hjälpa dig.

För att förstärka eller tydliggöra sådant som kommer fram i samtalet kan vi använda visualisering, avslappning och olika meditationsövningar.

Om du inte kan eller vill komma till mig så kan vi samtala i telefon eller online.


Naturligtvis iakttar jag tystnadsplikt.

Boka gärna tid för ett kostnadsfritt inledande samtal på 30 minuter.