Topp.gif
Välkommen Kurser/föreläsningar Samtal Regression TRE EFB-andning EMI Mindfulness Medveten andning

dsc_4701.jpg

Besök vår sida på FaceBook f_logo.png

TRE OCH MINDFULNESS

Start 7/2.

Vi träffas 8 torsdagar i rad, 19.00-20.30, i mysiga Farmors stuga i Svanesund.

Högst 10 deltagare.

Det här är en kurs för dig som känner att du vill komma ner i varv och sänka din stressnivå. Och vem vill inte det? Våra kroppar är kvar på grottstadiet men tvingas leva i rymdåldern med allt vad det innebär. Vi är inte byggda för att hantera den störtflod av information som ständigt sköljer över oss. Det gör oss stressade, vare sig vi lägger märke till det eller inte. Återhämtning är livsviktig för att vi skall kunna hålla oss friska. Men det kan vara svårt att få till det i vardagen. Den här kursen hjälper dig med det.

TRE är en enkel och effektiv metod för att släppa på stress i kroppen. Med några enkla rörelser startar vi kroppen eget system för att släppa på stress och spänningar. Vare sig spänningarna beror på stress i vardagen eller svåra upplevelser tidigare i livet, så hjälper TRE till att lösa upp det på ett skonsamt och effektivt sätt. Vid regelbunden användning upplever dom flesta ett större lugn i vardagen, mer avslappnad och balanserad, bättre sömn, bättre kontakt med kroppen och färre symptom på stress.

Efter kursens slut kommer du att vara tillräckligt trygg med metoden för att fortsätta själv. Vi avslutar varje session med en skön och välgörande mindfulnessmeditation.

Kostnad 1.200 kr.

 

joomla counter      Senast ändrad: 2019-01-31        Copyright 2018 - Inre Resor        Web: Annika P3n KB